Shoqeria Telcom ka më shumë se 40 vjet në treg në Ostuni (Bari). Eskluzivitetin e Shoqerisë Telcom Italia e ka Shqiperia, Spanja dhe Rumania. Telcom aplikon teknologjitë më moderne të prodhimit në shërbim të nevojave të njerëzimit. Të gjitha produktet Telcom janë të realizuara me materiale të riciklueshme . Të gjitha produktet Telcom janë të realizuara me material të riciklueshëm  e me formula nga lëndë të para jotoksike. Telcom është prodhuesi i parë i italian i objekteve të mëdha prej polietileni linear dhe líder në prodhimin e kontenierëve për ujë të pijshëm dhe ushqimore.  Shoqëria Telcom Albania ka një linjë të gjerë produktesh si: Aquarius, Vasar, Modum, Museum, Jolly, Buddy, Giare, Ted, Vaso Abruzzo, Oil Tank dhe Pluvium.

Produktet që ofrojnë:

  • Aquarius
  • Vasar
  • Lombriko

Për më shumë informacion:
Rruga e vjetër e Rinasit, Fushe Preze. Albania
068 40 80 280
info@telcomalbania.com
marketing@telcomalbania.al
Telcom