QualitaItalia

Qualità Italia.al, që prej vitit 2013 me filjalin e saj fillimisht në Elbasan por tashmë edhe ne Tiranë, punon me përkushtim të vërtetë për të sjellë bukurinë dhe cilësinë në shtëpitë tuaja. Përzgjedhja e markave me eksperiencë shumë-vjeçare në fushën e arredimit ofrojnë produkte të cilësisë së parë italiane, të cilat ecin në harmoni me kërkesat e klientit.
Propozimet e tyre janë fryti i një skuadre profesionistësh të cilët krijojnë dhe projektojnë duke respektuar ambjentin. Detyra eshte njohja e cilesise dhe dizenjos Made in Italia. 
Në QualitaItalia do të gjeni të thjeshtën perfekte & elegancën e sofistikuar, uniken artizanale & të bukurën industriale!

Produktet që ata ofrojnë: 

  • Pllaka
  • Parket
  • Rubineta
  • Lavaman & Hidrosanitare
  • Projektim dhe Punim Mermeri
  • Mobilje & aksesorë Tualeti
  • Veshje pishinash
  • Vaska
  • Spa

 

Kontaktoni:

Tel: 04 88 45 066 
Cel:  069 20 63 574 / 069 76 85 819 
E-mail: qualita.italia@live.com     info@qualitaitalia.al 
QualitaItalia