AUTO DOMI eshte nje kompani e cila operon ne sektorin e pjeseve te kembimit per automjetet Europiane. Me fillimet e saj qe ne vitin 2010, kjo kompani tashme numuron rreth 6 vjet eksperience ne kete treg. Duke filluar nga viti 2012 Kompania ofron dhe autovetura Gjermane te markave te njohura si Mercedes benz, Audi VW dhe BMW…

AutoDomi

Shoqeria Cu-pro sh.p.k i ka fillimet e saj në vitin 2005. Cu-pro sh.p.k operon në fushën e fonderisë. Prodhimet jane te ndryshme si te Gizës Çelikut bronzit, tunxhit, aluminit. Kompania operon ne tregun vendas dhe jashtë sajë. Prodhimi që bëjnë është, konkilje dhe formim me rërë.
Qëllimi kryesor i kompanise eshte cilësia.

Cupro-shpk

Pirraci-U6 operon ne treg ne sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni. Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit zgjeron (hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise.“I sigurt drejt se ardhmes” Nuk eshte vetem slogani i Pirraci – U6 por eshte filozofia e kesaj kompanie.

Pirraci.com.al

“Kovaci-Alb” ka filluar aktivitetin në vitin 2000 në Zvicër. Pas disa vitesh të suksesshëm në ndreqjen e dritareve, ata filluan dy aktivitete të reja. Filluan prodhimin e dyerve dhe dritareve plastike (PVC) dhe alumini. Si referencë gjatë kësaj periudhe kanë punuar në projekte të ndryshme të vendosura në Zvicër, si qendra tregtare….

Kovaci-company

Defibrilatori CardiAid është zhvilluar për tu përdorur në ambjente publike me qëllimin e dhënies së defibrilimit në minutat e para kritike të një ataku kardiak, deri sa të vijë ndihma profesionale mjekësore. Defibrilatori CardiAid punon në mënyrë automatike dhe mund të përdoret nga kushdo…

Defibrilator.al

Shoqeria Telcom ka më shumë se 40 vjet në treg në Ostuni (Bari).Telcom aplikon teknologjitë më moderne të prodhimit në shërbim të nevojave të njerëzimit. Të gjitha produktet Telcom janë të realizuara me materiale të riciklueshme . Të gjitha produktet Telcom janë të realizuara me material të riciklueshëm…

Telcom

Qualità Italia.al, që prej vitit 2013 me filjalin e saj fillimisht në Elbasan por tashmë edhe ne Tiranë, punon me përkushtim të vërtetë për të sjellë bukurinë dhe cilësinë në shtëpitë tuaja. Përzgjedhja e markave me eksperiencë shumë-vjeçare në fushën e arredimit ofrojnë produkte të cilësisë së parë italiane, të cilat ecin në harmoni me kërkesat e klientit…

QualitaItalia

KAJS është një kompani e punimit të drurit. Specialiteti i tyre janë objekte të vogla druri të projektuara mirë për të cilat kemi nevojë në jetën e përditshme. Kanë më shumë se 10 vjet përvojë dhe ofrojnë cdo lloj objekti druri që dëshironi të keni në shtëpinë ose biznesin tuaj. Cilësi e garantuar vetëm në kompaninë KAJS…

KAJS woodwork