Ambienti ndodhet tek Rezidenca Alba. Informacion mbi ambientin: • Kati 0 • Ndodhet ne hyrje te residences • Sipërfaqja e ambientit : 46 m2. Ambienti disponon: • 1 Tualet • Orientim: Lindje • Fasade xhami 6 dhe 3.2 m e larte • I pershtatshem per biznese te ndryshme • Lokacion të favorshëm gjeografik • I investuar • I organizuar mirë • Kubaturë e rregullt. Për ta vizituar na kontaktoni!