Pro+14262

Apartamenti ndodhet në Kompleksin Foleja e Gjelber tek Zogu I Zi. Informacione mbi apartamentin : •Sipërfaqe 123.9 m2. • Kati 2 banim. Detaje të tjera mbi apartamanentin : • Sallon ndenje. • Ambjent Gatimi • 2 Dhoma gjumi. • 2 Tualete. Foleja e Gjelbër ofron standartin e ri të banesës me gjithë cilësitë e nevojshme për të jetuarin në komfortin optimal të një banese. Studiuar me orientimin e ambjenteve për diellëzim maksimal si dhe ajrosje natyrale jo vetëm të ambjenteve të banimit por edhe shkallëve e korridoreve të përbashkëta, kompleksi ofron nje standart të ri në vend, atmosferën e ngrohtë të shtëpisë tuaj ideale. Komoditeti i ofruar nga kualiteti i përzgjedhur i materialeve ndërtimore dhe detajet cilësore për rritjen e efiçensës energjitike ne shtepine tuaj e bejne me te preferuar jetesen ne kete kompleks. Per nje vizite na kontaktoni!