Vila është e pozicionuar në Sauk, te rruga “Selim Brahja”. Informacion mbi vilën : • Sipërfaqja e truallit : 500 m2 • Dokumentacioni : Me Hipotekë • Kati përdhe ka sipërfaqe ndërtimi 174.4 m2 dhe disponon 1 sallë lokali me 2 ambjente ndihmëse si dhe 1 magazinë, ka 3 tualete dhe 1 verandë. Kati i parë ka sipërfaqe ndërtimi 213.6 m2 dhe disponon 1 sallë lokali, 2 tualete, 1 sallë kuzhine dhe 2 ballkone. Kati i dytë ka sipërfaqe ndërtimi 217.8 m2 dhe disponon 1 sallon të madh, 2 korridore, 3 dhoma gjumi, 3 tualete dhe 2 ballkone. Kati tretë ka sipërfaqe ndërtimi 183.2 m2 dhe disponon 2 korridore, 3 dhoma gjumi, 1 tualet dhe 2 ballkone. Si dhe sipër katit të tretë ndodhet 1 ballkon që të ofron një pamje të gjithë Saukut, të Liqenit Artificial si dhe pjesë të ndryshme të Tiranës. Për ta vizituar na kontaktoni!