Ambjenti ndodhet në qendër të Tiranës. Informacion i përgjithshëm mbi ambjentin : • Sipërfaqja e ambjentit : 417 m2. • Kati 4. Detaje të tjera : • Open Space. • Vetratë xhami. • I investuar. • Aspirim dhe Kondicionim. • Ambjenti është i përshtatur për zyra, Call Center etj. • Mundësi shumë e mirë investimi.

Për një vizitë në pronë na kontaktoni!