Kovaci Company

“Kovaci-Alb" ka filluar aktivitetin në vitin 2000 në Zvicër. Pas disa vitesh të suksesshëm në ndreqjen e dritareve, ata filluan dy aktivitete të reja. Filluan prodhimin e dyerve dhe dritareve plastike (PVC) dhe alumini. Si referencë gjatë kësaj periudhe kanë punuar në projekte të ndryshme të vendosura në Zvicër, si qendra tregtare, stadiume, qendra biznesi, shkolla, spitale, qendra rezidenciale dhe vila individuale.

Struktura e Kompanisë:
Struktura e kompanisë tonë përbëhet  nga personel dinamik dhe të kualifikuar,të cilët kanë përparësi dhe fleksibilitet për miratimin e nevojshëm sipas nevojave dhe që kanë si qëllim kryesor klientët tanë për të përmbushur të gjitha kërkesat e tyre.

 

Degët e Industrisë:

  • Institucionet private, publike dhe ndërkombëtare
  • Përfaqësuesit
  • Kompanitë
  • Kabinete mjekësore
  • Qendra sportive dhe argëtuese
  • Industria dhe industria artizanale
  • Hotele
  • Tregëtia

 

Produktet: 

 

Më shumë informacion:

Adresa: Rashce, SKOPJE, Macedonia
Tel: 
+355 69 532 45 64
Email: info@kovaci-company.com

Kovaci-company