KAJS Woodwork

KAJS është një kompani e punimit të drurit. Specialiteti i tyre janë objekte të vogla druri të projektuara mirë për të cilat kemi nevojë në jetën e përditshme. Kanë më shumë se 10 vjet përvojë dhe ofrojnë cdo lloj objekti druri që dëshironi të keni në shtëpinë ose biznesin tuaj. Cilësi e garantuar vetëm në kompaninë KAJS.

Disa nga punimet e tyre janë:

 

Për më shumë informacion:

Addresa

Rruga Brigada VIII, Tirana, Albania
Email
kajswoodworking@gmail.com
Phone
+35568 207 36 75

KAJS woodwork