AUTO DOMI

AUTO DOMI eshte nje kompani e cila operon ne sektorin e pjeseve te kembimit per automjetet Europiane. Me fillimet e saj qe ne vitin 2010, kjo kompani tashme numuron rreth 6 vjet eksperience ne kete treg.
Duke filluar nga viti 2012 Kompania  ofron dhe autovetura Gjermane te markave te njohura si Mercedes benz, Audi VW dhe BMW. Kto mjete jane te viteve te fundit dhe ne gjendje shume te mire teknike dhe me cmime konkuruese ne Treg.
Kjo rritje e qendrueshme gjate ketyre viteve tregon me se miri per besimin e krijuar nga klientet  ndaj te cileve kujdesen gjithnje tu ofrojne nje sherbim cilesor.
Personeli  i kualifikuar ben ceshte e mundur tu siguroje klienteve  asistence teknike dhe profesionale.

Cilesi dhe Cmim Konkurues

Filozofia dhe eksperienca  eshte e bazuar ne Cilesi dhe Cmim Konkurues. Kujdesi per te siguruar gjithnje rezultatet e kerkuara dhe te mbartin besimin e klienteve per te ardhmen.

Produktet:

  • Bateri
  • Filtra
  • Freksjone
  • Llampa
  • Lubrifikante
  • Pompa uji
  • Radiatore
  • Sisteme Drejtimi
  • Sisteme Frenimi

Me shume informacion:

Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Nr 112
+355 (0) 42413918
+355 (0) 686093995
+355 (0) 695723608

Auto Domi