Pirraci-U6 operon ne treg ne sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni. Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit zgjeron (hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise. Portofoli shume cilesor i klienteve me te cilet Pirraci-U6 bashkepunon, jane treguesit me te mire te sherbimeve dhe produkteve cilesore qe ofron kjo kompani. “I sigurt drejt se ardhmes” Nuk eshte vetem slogani i Pirraci – U6 por eshte filozofia e kesaj kompanie.

Disa nga projektet:

 

Më shumë informacion:

Tel: +355 4 4500 696
Cel: +355 69 80 20 804
Fax: +355 4 4500 721
Email:  info@pirraci.com.al 

Pirraci.com.al